Mourinho na njega ipak ne računa: 'Uvijek sam bio pošten prema njemu'

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka nogometaši Reala na svom Santiago Bernabeu dočekuju Galatasaray. Prijenos možete pratiti na portalu Sportski.net od 20.45.

3.4.2013.
12:24
VOYO logo

Još se točno ne zna u kakvom će sastavu istrčati Real iz Madrida u utakmici protiv Galatasaraya, no trener Kraljevskog klubaJose Mourinho, javno je otklonio jednu dilemu.

Iako se očekivalo da bi Iker Casillas mogao biti u udarnom sastavu, Portugalac je otkrio kako na njega ipak ne računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Casillas trenira dobro. Tako treba i nastaviti i čekati svoju priliku. Uvijek sam bio pošten prema njemu", istaknuo je Mourinho dan prije okršaja protiv Galatasaraya.

Podsjetimo, kapetan Kraljevskog kluba je u siječnju slomio palčanu kost lijeve ruke. Nedavno se vratio treninzima, ali Mourinho još uvijek ne računa na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pitanje je hoće li uopće micati s vrata Diega Lopeza koji je došao iz Seville kao zamjena za Casillasa i brani vrlo dobro.

A svoju prognozu dvoboja između Reala i Galatasaraya dao je Iko Buljan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real je svu snagu usmjerio na Ligu prvaka, od prvenstva su digli ruke, a finale Kupa kralja je tek na kraju sezone. Toliko su se koncentrirali na ovo natjecanje da ih vidim kao konačne pobjednike, europske prvake. Ni Turci s Drogbom i Sneijderom neće im zagorčati život", istaknuo je za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo