MOURINHO POLUDIO NA KRITIČARE: / 'Nogometni Einsteini trudili su se obrisati 16 godina moje karijere'

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Jose Mourinho po tko zna koji puta se putem medija obračunao sa svojim kritičarima.

22.9.2016.
19:07
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Navijači Crvenih vragova očekivali su kako će Mourinho njihov klub odvesti na pobjedničke staze. No, "Special One" za sad se i nije baš proslavio. Početak za Manchester, doduše, bio je obečavajuć, ali se nije moralo dugo čekati na turbulencije na brodu zvan United. Naime, Manchester je sezonu otvorio osvajanjem Community Sheilda, a upisao je tri pobjede i na otvaranju Premierlige.

ŽDRIJEB IZ NOĆNE MORE: Pomor favorita u ranoj fazi, Mourinho opet protiv Pepa

PARANOJA ZAVLADALA MEĐU NAVIJAČIMA UNITEDA: ‘O ne, vratio nam se Louis Van Gaal’

Uslijedili porazi

No, onda su uslijedili porazi. Prvo je Manchester pao protiv Cityja, pa nakon toga u Europskoj ligi od Feyenoorda, a onda je posramljen od Watforda. Jučer su Crveni vragovi u Liga kupu prekinuli neugodan niz od tri utakmice bez pobjede. United je bio bolji od Northamptona s 3:1, a Portugalac se nakon utakmice obračunao s kritičarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

FOTKA KOJA JE NASMIJALA SVE: Pogledajte što je pisalo na reklami dok je zvijezda Uniteda zabijala najlakši gol u karijeri

'To je taj moderni nogomet'

"Znam da je nogomet prepun nogometnih Einsteina koji su se trudili obrisati 16 godina moje karijere. Pokušali su obrisati i nevjerojatnu povijest Manchester Uniteda na temelju jednog lošeg tjedna i tri uzastopna loša rezultata. Ali to je taj moderni nogomet", kazao je Mourinho za MUTV, piše britanski Guardian.

MOURINHO ZNA ZAŠTO GUBI: Portugalac je našao krivca za tri vezana poraza

Neki navijači su zbog tri loša rezultata, isti oni koji su ga na početku dizali u nebesa, udarili po Mourinhu tražeći njegovu ostavku. Kritičari su ga već ozbiljno pokopali i počeli ga uspoređivati s prethodnikom na klupi Manchestera Louisom Van Gaalom. Portugalac je trenutno na udaru zaista sviju. kritičara, medija, navijača... No, on gleda samo na susrete koji dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu shvatiti nezadovoljstvo navijača zbog tri loša rezultata. Da, u potpunosti to razumijem, ali isto tako siguran sam da će u subotu protiv Leicester Cityja na našem terenu biti uz nas kao što su uvijek bili do sad", izjavio je "Posebni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo