MOURINHO LUPIO ŠAKOM O STOL: / Za osmoricu više nema mjesta u Manchester Unitedu!

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Niz očajnih igara i rezultata Manchester Uniteda prisilio je trenera Josea Mourinha da lupi šakom o stol.

4.11.2016.
16:00
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

United je u četvrtak pretrpio peti poraz pod Mourinhovim vodstvom, u četvrtom kolu Europske lige Fenerbahçe je bio bolji s 2-1. Portugalski stručnjak je nakon utakmice oštro kritizirao svoje igrače, spomenuvši kako nisu psihički spremni i kako su se ponašali kao da igraju prijateljski dvoboj.

Image
JOSE 'VAN' MOURINHO: /

Šokantan podatak otkriva da Portugalac više nije tako poseban

Image
JOSE 'VAN' MOURINHO: /

Šokantan podatak otkriva da Portugalac više nije tako poseban

Jedna pobjeda u sedam kola

Crvenim vragovima je sada pod velikim upitnikom plasman u drugi krug Europske lige, a ni u Premier ligi im, u najmanju ruku, ne cvatu ruže. Tek su na osmom mjestu, a u posljednjih su sedam kola ostvarili samo jednu pobjedu, a u zadnje tri utakmice nisu uspjeli zabiti nijedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je, piše Telegraph, napokon shvatio da ga na Old Traffordu čeka puno teži posao nego što je mislio. Već u siječnju je spreman i prodati nekoliko igrača i dovesti pokoje pojačanje bude li prilike, ali prava rekonstrukcija momčadi slijedi na ljeto. Od odlaska Alexa Fergusona 2013. godine u sedam prijelaznih rokova je došlo ili otišlo čak 55 igrača! No, krizi nema kraja i zato se očekuje novo pospremanje i novo trošenje u ljeto sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schweinsteiger, Carrick, Rojo...

U sljedeća dva prijelazna roka zeleno svjetlo za odlazak će dobiti braniči Marcos Rojo, Matteo Darmian i Phil Jones, veznjaci Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin i Michael Carrick, te krilni napadači Memphis Depay i Ashley Young. Očekuje se da će Schweinsteiger otići već u siječnju, mogao bi ga slijediti i Darmian koji ima ponudu Intera, dok bi Depay mogao završiti na posudbi.

Kritizirani kapetan Wayne Rooney i armenski ofenzivni veznjak Henrih Mhitarjan još uvijek mogu spasiti svoju karijeru u Unitedu, ali nije isključeno da će na kraju sezone i oni napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo