Mourinho otkrio osobne planove za budućnost!

Trener madridskog Reala Jose Mourinho ponovio je svoju želju da se jednog dana vrati u Premiership. Iako ga svi vežu za Manchester United, nije isključio ni mogućnost da ponovno sjedne na klupu Chelseaja s kojim je osvojio dva naslova engleskog prvaka…

Portugalac se često spominje kao moguća zamjena za Alexa Fergusona u Manchester Unitedu ili Roberta Mancinija u Manchester Cityju u bliskoj budućnosti, a ni Roman Abramovič vjerojatno ne bi imao ništa protiv da ga drugi put dovede u Chelsea.

“Ići ću tamo gdje će me ljudi stvarno htjeti i gdje će mi to, kada dođe vrijeme, i pokazati. No, moram ponoviti ovo: trener sam Real Madrida i iznimno mi se sviđa ta uloga. Da, jednog se dana želim vratiti u engleski nogomet. To sam uvijek govorio”, izjavio je Mourinho za BBC Radio 5 Live.

Kao svoju veliku kvalitetu portugalski je stručnjak izdvojio uspostavljanje dobrog odnosa s navijačima u kojem god klubu da je radio.

“Navijače doživljavam kao dio sebe. Stvaram vječnu vezu s njima. Osjetio sam to kad sam igrao protiv Chelseaja, osjećam to kad se vratim u Italiju. Radim za klubove, radim za ljude koji mi vjeruju. Naravno, i za vlasnike i direktore, ali klubove prvenstveno čine navijači. Jedna od mojih kvaliteta je da odmah postajem jedan od navijača s privilegijem da radim za klub”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr