MOURINHO I UNITED PONOVNO RUŠE SVJETSKI REKORD? / Na Old Traffordu pripremaju 'pljačku stoljeća'

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Iako je ljetos srušio svjetski rekord, plativši Paula Pogbu 105 milijuna eura, Manchester United nema namjere stati s dovođenjem spektakularnih i skupih pojačanja.

30.11.2016.
17:02
AFP, JON SUPER
VOYO logo

Prema pisanju Daily Recorda, klub s Old Trafforda je od Neymarovih predstavnika zatražio da ga obavijeste o eventualnoj igračevoj namjeri napuštanja Barcelone. Krene li u realizaciju transfera, United će opet morati srušiti svjetski rekord jer će Katalonci za brazilskog napadača tražiti oko 200 milijuna eura. Iznos je, dakako, ogroman, ali u Manchesteru novca ne manjka.

Prijetnja zatvorom

Jose Mourinho je svjestan da će uskoro ponovno morati osvježiti napadačku liniju. Zlatan Ibrahimović ima 35 godina i ima potpisan ugovor na samo jednu sezonu, dok je 31-godišnji Wayne Rooney već neko vrijeme u padu. Mourinho je svojedobno želio dovesti Neymara u Real Madrid, ali Barcelona je tada bila uspješnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je taj transfer jedan opd razloga zašto bi Brazilac mogao potražiti izlaz s Camp Noua. Naime, istraga je pokazala da je Barcelona platila puno veću odštetu Santosu nego što je prijavila poreznim vlastima, a optužen je i sam Neymar. Prošli je tjedan tasko javni tužitelj zatražio dvogodišnju kaznu zatvora za nogometaša zbog navodne korupcije prilikom transfera u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Neymar prošli mjesec produljio ugovor, problemi sa zakonom u Španjolskoj bi ga mogli nagnati da odluči napustiti Barcelonu. Manchester United spremno čeka, ali nije jedini - očekuje se da će najvećeg konkurenta imati u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo