MODRIĆEV VOLEJ, KALINIĆEVA PETA, KRAMARIĆEVA 'BOMBA'... / Izaberite najljepši gol Vatrenih u 2016. godini!

Image
Foto: AFP, MEHDI FEDOUACH

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u 2016. godini 13 utakmica, što prijateljskih, što na Euru u Francuskoj, što u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

25.12.2016.
9:00
AFP, MEHDI FEDOUACH
VOYO logo

Vatreni su u u tim dvobojima postigli ukupno 32 pogotka, a mi smo izdvojili pet najljepših i(li) najvažnijih. Vas pozivamo da sudjelujete u našoj anketi i izaberete gol godine hrvatske nogometne reprezentacije.

Luka Modrić protiv Turske

Hrvatska je nastup na Euru započela pobjedom protiv Turske (1-0) i to zahvaljujući spektakularnom pogotku Luke Modrića koji je zabio iz voleja s 25 metara udaljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić protiv Španjolske

Grupnu fazu Eura naša je reprezentacije okončala senzacionalnim trijumfom protiv branitelja naslova Španjolaca. Furija je povela već u sedmoj minuti, a izjednačenje je u 45. donio Nikola Kalinić spretnim pogotkom petom na asistenciju Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić protiv Španjolske

Kod pobjedničkog gola protiv Španjolske uloge su bile zamijenjene. Kalinić je sada asistirao, a sjajni Perišić iskosa s lijeve strane matirao Davida de Geu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović protiv Islanda

Posljednju pobjedu u kvalifikacijama za SP Hrvatska je ostvarila protiv Islanda (2-0) u utakmici u kojoj je briljirao Marcelo Brozović. Veznjak Intera je najprije doveo našu reprezentaciju u vodstvo u 15. minuti, da bi u 90. potvrdio pobjedu nakon solo-prodora i sjajnog udarca s vrha šesnaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Kramarić protiv Sjeverne Irske

Zadnji nastup u 2016. Hrvatska je imala protiv Sjeverne Irske koju je deklasirala u prijateljskoj utakmici s 3-0. Dvoboj je obilježio majstorski pogodak Andreja Kramarića koji je fantastično potegnuo i pogodio s 25 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo