MODRIĆ TREBA BITI UZOR: / "Mogao se duriti, ali ostao je profesionalac"

Image
Foto: AFP

Iako već tri i pol godine igra u Real Madridu, njegovi bivši suigrači iz Tottenhama i danas se rado sjete Luke Modrića i njegova profesionalizma.

6.1.2016.
8:42
AFP
VOYO logo

U kolumni za Yahoo Sports, nekadašnji je veznjak Tottenhama Jermaine Jenas pisao o talentiranom napadaču Saidu Berahinu (22) i njegovoj silnoj želji da što prije napusti West Bromwich. Povukao je Jenas pritom paralelu s Lukom Modrićem i njegovom situacijom 2011. godine kada je htio napustiti Spurse, ali je na nagovor klupskih čelnika ostao još jednu godinu.

"Samo treba strpljenja"

"Spursi su ga molili da ostane još jednu sezonu prije no što ga prodaju i Modrić je pristao. Ono što me je najviše oduševilo je način na koji se Luka nosio s cijelom tom situacijom. Mogao se duriti ili se povući u sebe, ali zadržao je izvanrednu razinu igre i profesionalizma tijekom cijele sezone. Berahino bi mogao nešto naučiti od Luke. Ako se usredotočiš na nogomet kako je to napravio Luka, dočekat ćeš priliku koju čekaš, baš kao što je Modrić dočekao Real Madrid. Samo treba strpljenja", napisao je Jenas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Modrića, Berahino se ne nosi najbolje sa sličnom situacijom. Jedan od najvećih engleskih talenata u prošloj je sezoni postigao 20 golova, a u aktualnoj samo tri, što u posljednje vrijeme izaziva zabrinutost u otočkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo