Vazne vijesti za hrvatski nogomet iz Madrida: 'Sve se dobro razvija'

Hrvatski nogometas Luka Modric dobro se oporavlja od ozljede koju je zadobio u dvoboju protiv Italije na San Siru. Prema izjavi trenera Real Madrida Carla Ancelottija, 29-godisnji veznjak bi se sredinom sljedeceg mjeseca trebao vratiti treninzima.

Modric je, podsjecamo, 16. studenog u kvalifikacijskom ogledu u Milanu zadobio ozljedu misica lijeve natkoljenice. Realovi su lijecnici procijenili da ga ceka oko tri mjeseca stanke, a postojala je i mogucnost odlaska na operaciju koja bi dodatno produljila vrijeme izbivanja s travnjaka.

Odlazak ‘pod noz’ se nakon Modricevih tretmana maticnim stanicama u Baskiji vise ne spominje, a u Realu su zadovoljni tijekom njegova oporavka.

//www.youtube.com/embed/UnG2l80L7WY

“Luka je dosad odlazio na fizioterapije. U petak ce obaviti magnetsku rezonancu, pa na kraju godine jos jednu. Zasad se sve dobro razvija. Nece tako skoro zaigrati, ali polovicom sijecnja bi mogao poceti trenirati”, istaknuo je Ancelotti.

Modrica je ozljeda pogodila u trenutku kad je bio u sjajnoj formi, a Real ce bez njega iduci tjedan loviti naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu u Maroku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr