Modrić zadao udar ambicijama Tottenhama!

Luka Modrić ponovno je dozvao sjenu sumnje nad svoju budućnost u Tottenhamu izjavom da bi mogao otići s White Hart Lanea na kraju ove sezone.

16.5.2012.
9:49
VOYO logo

"Odlučit ću o svojoj budućnosti nakon Europskog prvenstva. Tada ću donijeti odluku gdje ću nastaviti karijeru. Spreman sam za velike stvari", poručio je Modrić za Daily Mirror.

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy već je obećao da će se boriti kako bi u klubu ovog ljeta zadržao sve ključne igrače. Ipak, puno toga ovisit će i o ishodu finala Lige prvaka između Chelseaja i Bayerna. Ukoliko će Bavarci slaviti, Spursi će sljedeće godine u Ligu prvaka, što bi Levyju moglo olakšati posao u zadržavanju najboljih na White Hart Laneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sapunice oko odlaska u Chelsea prošlog ljeta, interes za hrvatskog reprezentativca ovog puta pokazuju i dva Manchestera, City i United.

"Modrić je izvanserijski nogometaš i definitivno jedan od najboljih u Premiershipu. Naravno da bih volio imati takvog igrača u svojoj momčadi", rekao je nedavno o Luki trener GrađanaRoberto Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo