MLADI VATRENI GAZE I DALJE: / Jakoliš hat-trickom uništio San Marino, slijedi teško gostovanje u Grčkoj

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija i nakon četvrte utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo ima maksimalan učinak.

8.11.2017.
15:59
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Izabranici Nenada Gračana u srijedu su u Velikoj Gorici svladali slabašni San Marino s 5-0, a junak utakmice je bio Marin Jakoliš. Nakon četiri kola imaju maksimalnih 12 bodova, jednako kao i drugoplasirana Grčka kod koje mladi Vatreni gostuju u ponedjeljak.

U ponedjeljak protiv Grčke

Po teškom natopljenom travnjaku Hrvatska se dugo mučila i do vodstva je stigla tek u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Jakoliš je primio loptu iz auta, prošao po desnoj strani i onda snažnim udarcem donio našoj reprezentaciji vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

MLADI VATRENI RAZBILI SAN MARINO: I skaut Barcelone svjedočio fantastičnoj predstavi Gračanovih izabranika

U 60. minuti Bočkaj je potegnuo iz daljine i prizemnim udarcem matirao golmana gostiju. Devet minuta kasnije Jakoliš je uspio oduzeti loptu, a potom i bez poteškoća prebaciti Marconija. Krilni napadač Admire Wacker hat-trick je upotpunio u 80. minuti, zabio je glavom nakon nabacivanja Sose. Priču je u trećoj minuti sudačke nadoknade zaključio Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u prve tri utakmice kvalifikacija svladala Moldaviju, Bjelorusiju i Češku. Na Euro u Italiju i San Marino plasirat će se pobjednici devet skupina, dok četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije idu u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

http://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-6160-13064', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo