MLADI GENIJALAC: / Messi je Sevilli u nedjelju zabio 500. gol za Barcelonu, ovdje pogledajte prvi

Image
Foto: Screenshot

Pogodak koji je u nedjelju postigao u utakmici protiv Seville bio je 500. klupski u sjajnog karijeri Barceloninog argentinskog napadača Lionela Messija (29).

8.11.2016.
15:19
Screenshot
VOYO logo

Sevilla je klub koji je primio najviše pogodaka od Messija, čak 27, a ovaj posljednji stigao je nakon dodavanja Neymara i udarca lijevom nogom s nekih 17 metara udaljenosti od gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, njegov premijerni za Barcelonu u prijateljskoj utakmici protiv katalonskog kluba Palamos, a igrana je ona 20. srpnja 2004., stigao je s gotovo istog mjesta samo što mu je prethodio dribling prije udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je Messi u 74. minuti susreta četvrti pogodak na utakmici u 6-0 pobjedi momčadi koju je tada vodio Frank Rijkaard. Ostali strijelci bili su Ronaldinho, Gerard López (dvaput), Iniesta, Luis García i Verdú.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je s brojem 20 na leđima igrao drugo poluvrijeme tog ogleda nakon čega je Rijkaarda natjerao da kaže kako je 'unatoč njegovoj mladosti vidljivo da je Messi nešto posebno'.

Messiju je bilo potrebno odigrati 592 utakmice za 500 golova u Barceloninom dresu. Njih 469 postigao je u službenim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo