BESKOMPROMISNO, BAHATO, PRKOSNO: / Zvijezda Uniteda brutalno uništila Modrića i još dvojicu Kraljeva

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Luka Modrić inače je taj koji voza igrače po terenu. No, ovog puta, jedan je mladić provozao - njega!

24.7.2017.
8:31
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Ne samo njega, nego i još dvojicu igrača u jednom napadu. Nogometnim žargonom, "slomio im je kičmu". Radi se o mladoj zvijezdi Manchester Uniteda Anthonyju Martialu (21). U noći sa nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu, Real Madrid i Manchester United su u prijateljskoj utakmici u kalifornijskoj Santa Clari u sklopu "Kupa prvaka", koji se igra po Americi u sklopu priprema za novu sezonu, remizirali nakon prvih 90. minuta 1-1, a Crveni vragovi su odnijeli pobjedu boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

Image
MODRIĆ DEBITIRAO S DESETKOM: /

United srušio Real nakon jednih od najgorih raspucavanja penala ikad

Image
MODRIĆ DEBITIRAO S DESETKOM: /

United srušio Real nakon jednih od najgorih raspucavanja penala ikad

Fellaini pokazao požrtvovnost ispred Modrića

No, potez utakmice u vlasništvu je Martiala. Sve je počelo od strane Fellainija koji je pokazao požrtvovnost i ispred Modrića oduzeo loptu na desnoj strani Realove obrane (lijevoj strani terena), na nekih 25 metara od gola i pametno poslužio Martiala na krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Francuz, kojeg su do pojave Kyliana Mbappea zvali "Novi Thiery Henry", primio je loptu na lijevoj strani terena. Prvo je promjenom smjera s loptom u nogama izvrtio Carvajala i zbunio i Lucasa Vasqueza, a onda je na red došao i naš Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carvajala dva puta izvrtio

Beskompromisno, bahato, prkosno Martial je prošao u kaznenom prostoru i Modrića, nakon što je još jednom slomio Carvajala koji je u ovoj majstoriji najviše "stradao". Martial je Carvajala čak dva puta u samo dvije sekunde slomio kao rijetko tko prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martial je, nakon lomljenja Kraljeva, ušao u peterac i poslužio Jessea Lingarda za gol u 45. minuti kojim je United poveo s 1-0. Casemiro je, pak, izjednačio na 1-1 u 69. minuti iz penala. Ronaldo nije igrao za Real jer je još uvijek na odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo