MLADA HRVATSKA ZVIJEZDA PRED POVRATKOM: / Bivši dinamovac nakon šest mjeseci patnje uskoro na travnjaku

Image
Foto: AFP

Odlična vijest za Juventus, ali i izbornika hrvatske reprezentacije Antu Čačića. Mladi hrvatski nogometaš Marko Pjaca (22) sasvim se približio povratku na teren s kojeg izbiva još od ožujka.

30.9.2017.
14:58
AFP
VOYO logo

Pjaca je u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Estonije potrgao prednji križni ligament koljena i otada je izvan pogona. U Juventusu nisu htjeli požurivati njegov povratak, pustili su ga da odradi rehabilitaciju u miru i vrati se kada bude potpuno spreman. Zato ga aktualni europski doprvak nije ni uvrstio na popis igrača za grupnu fazu Lige prvaka.

Image
NA NJEGA NE RAČUNAJU: /

Juventus prijavio 23 igrača za Ligu prvaka, ne i hrvatskog reprezentativca

Image
NA NJEGA NE RAČUNAJU: /

Juventus prijavio 23 igrača za Ligu prvaka, ne i hrvatskog reprezentativca

'Povratak nije daleko'

U svakom slučaju, bivšeg dinamovca bismo vrlo brzo trebali vidjeti u akciji, barem u talijanskom prvenstvu. Potvrdio je to Juventusov trener Massimiliano Allegri, ali i sam igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjacu pratim svakodnevno, treba mu još vremena, no povratak na teren nije daleko", rekao je Allegri talijanskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Juventusa je nakon poraza od Real Madrida (1-4) u prošlosezonskom finalu Lige prvaka priznao koliko mu je nedostajao hrvatski reprezentativac.

"Ovu smo sezonu započeli s jednim stilom, a potom se prebacili na igru s četvoricom u napadu što je iz njih mjesecima crpilo ogromnu količinu energije. Nisam uzeo u obzir da bi se Pjaca mogao ozlijediti. Riječ je o igraču koji je napredovao i mogao je praviti razliku, pogotovo u nokaut-utakmicama u Europi. Bez Pjaca sam preostalu četvoricu morao jače pritisnuti i to je na kraju stiglo na naplatu", poručio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vidimo se uskoro'

A u petak se na društvenim mrežama oglasio i sam Pjaca. Objavio je fotografiju iz Vinova, Juventusova trening centra, uz poruku:

"Osjećam se dobro, oporavak ide sjajno. Vidimo se uskoro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo