'Mislili smo da je Hajduk veliki klub, ali smo naletjeli na minu'

Trakavica oko odlaska brace Elvira i Trojana Malokua iz Hajduka jos uvijek traje.

11.12.2014.
14:41
VOYO logo

Nakon sto je u javnost procurila prica oko odlaska brace Maloku iz Hajduka, javio se i njihov otac Mehdi, i iznio svoju istinu o trakavici koja "trese" Poljud.

"Ako nekamo odemo, to moze biti samo van, drugdje u Hrvatskoj nas ne zanima", objasnjava Mehdi Maloku za Sportske, te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakvoga dogovora nema, nismo ni razgovarali niti smo sto dogovorili. Hvala im sto misle. Ne trazimo ni povecanje ni produzenje ugovora. U Hajduk smo dosli jer smo mislili da je veliki klub, napustili smo svoj grad. Mislili smo da ce djeca ovdje imati perspektivu, medutim naletjeli smo na minu. Elvir je mlad za prvu momcad, ne trazimo da igra. Mene cudi sto ga ne pustaju da igra za drugu momcad. Vracaju ga iz druge u prvu i obrnuto kao da je igracka. Nemam nista protiv trenera Tudora, u potpunosti ga razumijem. Ima dosta igraca koje treba isprobati.

Je li odluka odlaska iz Hajduka konacna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno. Mozda i odemo. I predsjednik Brbic je rekao da mozemo otici ako dode prava ponuda. Imamo ugovor do 2016. godine i stojimo iza svojih potpisa. Najgore je sto se djeca gube. Ako nekamo odemo, to moze biti samo van, drugdje u Hrvatskoj nas ne zanima", objasnjava nam Mehdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo