POSRAMLJENI NIJEMAC UZVRATIO UDARAC: / Pravi problem je bio Rakitic...

Nakon sto se cijeli svijet u cetvrtak zabavljao na racun Jeromea Boatenga, njemacki reprezentativac je odgovorio na sve sale i ismijavanja putem drustvenih mreza.

8.5.2015.
16:53
VOYO logo

Nakon sto ga je Messi 'slomio' na travnjaku Nou Campa i zabio drugi gol, pao je u zrvanj okrutnosti drustvenih mreza. Krenulo je ismijavanje, a zvijezda Bayerna je sutjela sve do petka.

Objavio je fotografiju scene iz kultnog Kuma i poruku: 'Mrzitelji ce rasiriti tvoj neuspjeh, ali saputati o tvom uspjehu." Nije bio nesto orginalan, mnogi su nogometasi prije njega istom recenicom se obracunali/odgovorali preko drustvenih mreza s 'hejterima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, za kiks je zapravo okrivio - Ivana Rakitica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo odlicnih 70 minuta. No pogreske se dogadaju. Messi je najbolji igrac na svijetu i nitko ne smije ostati s njim jedan na jedan. Morali smo sprijeciti dodavanje Rakitica. To je bio pravi problem. Nakon tog dodavanja, ne samo ja, nego nitko vise nista ne moze napraviti", kazao je njemacki reprezentativac.

Boateng je s Bayernom osvojio sve - tri Bundeslige, njemacki Kup i Superkup, Ligu prvaka i UEFA-in Superkup, kao i klupsko Svjetsko prvenstvo. S njemackom reprezentacijom se i popeo na tron u Riju, no u srijedu navecer je grubo kiksao i taj Messijev laznjak ce ga dugo pamtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve ce se zaboraviti ukoliko Bayern napravi cudo i okrene 0:3 protiv Barcelone, a Boateng i drustvo zaustave Messija i prijatelje. Vjerujete li u cuda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo