Messi tek na kraju sezone priznao što je najviše mučilo Barcelonu

Vođa Barcelone i najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi ,uvjeren je da katalonska momčad ne treba ništa mijenjati u svom načinu igre...

22.5.2013.
9:21
VOYO logo

Nakon dva uzastopna posrtanja u Ligi prvaka, gdje je posebno bolno bilo ovogodišnje ispadanje u polufinalu (ukupnih 7-0 za Bayern), mnogi su znali reći da je Barcelona 'pročitana knjiga' i da je možda neophodan zaokret u tom klubu kako se slični rezultati ne bi ponavljali. No, Messi nije pobornik bilo kakvih promjena.

"Prva je stvar da ne smijemo izgubiti glavu, a druga da ne smijemo ništa minjenati u načinu igre. Ovako igramo već godinama, po tome smo prepoznatljivi i to je naš brend. Jedino moramo ostati mirni, dobro se spremiti za novu sezonu i krenuti ispočetka", rekao je Messi i poslao nadu kako će iduće sezone normalno posao trenera obavljati Tito Vilanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali šefa u nekoliko perioda sezone i to je bio problem. Tita odavno znamo i on zna nas. Jasno mu je kako moramo igrati i ja imam samo riječi hvale spram njega. Ništa radikalno nije mijenjao i to nam je odgovaralo. Ništa, odmorit ćemo se i dočekati spremni novu sezonu", rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo