Nevjerojatno kako je Hrvatska ispala s EURA!

Hrvatski malonogometaši oprostili su se od EURO-a. U četvrtfinalu bolji od izabranika Mate Stankovića bili su Talijani koji su slavili sa 1:2.

4.2.2014.
9:42
VOYO logo

Hrvatska ima za čime žaliti. Pet sekundi prije kraja, našim malonogometašima leđa je okrenula sreća, jer da je ona bila na njihovoj strani, sada bi možda pisali i velebnom plasmanu u polufinale.

Naime, pet sekundi prije kraja utakmice, Babić je izveo korner, lopta je došla do Novaka koji je opalio iz prve i pogodio vratnicu. Talijanski vratar ukopan je ostao na sredini svojih vrata i samo pogledom ispratio loptu, koja na njegovu sreću nije ušla u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A počelo je furiozno za Talijane. Već u prvoj minuti Sergio Romano je ostao sam pred Jukićem, naš je vratar obranio njegov udarac, lopta mu se ponovno odbija u noge i Talijan iz drugog pokušaja ne griješi. Talijani su nastavili s dominacijom i u tim je trenucima bilo pitanje mogu li naši nogometaši uopće parirati legiji prvoklasnih stranaca s talijanskom grbom na srcu.

Odgovor na pitanje dao je Jelovčić u sedmoj minuti. Kao brzi vlak projurio je pored dvojice Talijana i zabio iz samog kuta od stative. Solo-akcija i pogodak za anale. No nažalost, Talijani ponovno vode samo tri minute poslije. Fortino je nakon sjajne akcije Talijana zabio Jukiću kroz noge. Mogao je naš čuvar mreže puno bolje reagirati u toj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena zaprijetili su Novak s jedne strane i Lima s druge, ali rezultat se nije mijenjao. U nastavku Talijani su imali loptu u svom posjedu, gradili igru za treći pogodak dok su naši dečki prijetili iz brzih kontra napada. Tako je Marinović imao veliku šansu u 31. minuti, sjurio se sam prema talijanskom vrataru, no na nasreću, pucao je ravno u njega.

U 32. minuti Jelovčić gromovito puca i daljine i pogađa vratnicu, a samo minutu poslije Fortuno na drugoj strani gađa gredu. Pet minuta prije kraja Hrvatska ide na sve ili ništa, u polje kao peti igrač ulazi Capar, no Talijani su se sjajno obrani, sve do pet sekundi prije kraja kada ih je prilikom Novakovog udarca u posljednji tren 'obranila' sreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našim dečkima nakon ovakvog dvoboja možemo reći samo - svaka čast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo