Modriću u Real stiže srpski reprezentativac!?

Nakon teške ozljede veznog nogometaša Real Madrida Samija Khedire po medijima su se počela pojavljivati imena potencijalnih zamjena za njemačkog reprezentativca…

18.11.2013.
15:47
VOYO logo

Khedira se, podsjetimo, ozlijedio u petak tijekom prijateljske utakmice između Njemačke i Italije u Milanu (1:1), a stradali su mu križni ligamenti desnog koljena. U subotu je operiran, a očekuje ga oko šest mjeseci stanke što znači da je velika vjerojatnost da ove sezone više neće igrati.

Portugalski dnevnik Correio da Manha u ponedjeljak je donio informaciju kako bi Real u siječnju mogao krenuti po srpskog veznjaka Nemanju Matića (25) koji od 2011. igra za Benficu. Matić je i tijekom ljeta bio povezivan s Realom, a spomenuti izvor tvrdi da bi u posao mogao biti uključen i Fabio Coentrao koji je prije dvije godine prešao iz Benfice na Santiago Bernabeu, a sada bi mogao otići u suprotnom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matić je od 2009. do 2011. bio član Chelseaja, ali nije se naigrao, pa je završio u portugalskoj prijestolnici. Za srpsku je reprezentaciju skupio devet nastupa.

//www.youtube.com/embed/fOORl5PaowQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo