MARKO PJACA NEĆE NA TEREN DO LISTOPADA? / 'Oporavak ide dobro, ali postoji jedan problem'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Marko Naletilić, agent Marka Pjace, je u razgovoru za TuttoJuve kazao kako ne može potvrditi kako će se talentirani reprezentativni krilni napadač do listopada vratiti na teren.

7.6.2017.
18:22
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Pjaca je u ožujku ove godine u prijateljskoj utakmici protiv Estonije ozlijedio križne ligamente, čime je njegova sezona bila završena. Vatreni se sad uspiješno oporavlja od ozljede, oporavak, prema riječima Marka Naletilića, ide jako dobro.

U DANU SLAVLJA ŠOK ZA JUVENTUS: Marko Pjaca za meti rimskog velikana

No, Naletilić nije želio potvrditi kada će se Marko vratiti na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ide oporavak? Terapija ide dobro, napredovao je. Ne mogu potvrditi da će se vratiti u listopadu, ali doktor Pier Paolo Mariani radi čuda s igračima i oni se vraćaju što je prije moguće na teren. Ipak, bolje je da se vrati mjesec dana kasnije nego da požuri i riskira novu ozljedu. Najvažnije je da ga se ne pritišće i da se ne požuruje njegov povratak na teren," kazao je Naletilić u razgovoru za TuttoJuve, prenosi Footbal Italia.

Pjaca nije imao sreće s ozljedama koje su ga zaustavile. Nije imao prilike pokazati većinu onoga što zna. A zna puno. Ne bi ga Juventus doveo iz Dinama. Marka u klubu vide kao igrača za budućnost, onoga koji bi mogao nositi momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazao sjajan potencijal u utakmicama u kojima je igrao i svi na njega gledaju kao na potencijalno velikog igrača. On je predodređen za najvišu razinu, bit će jako važan za Juventus u budućnosti," rekao je Marko Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo