Modrić? 'Nema više natrag, to bi bilo apsurdno!'

Modrić ide u Real, Modrić ne ide u Real... Luka potpisuje sutra, Luka ipak otpao... hoće, neće, hoće, neće? Hoće li saga ikad završiti? Do kraja prijelaznog roka ostalo je još desetak dana.

19.8.2012.
9:45
VOYO logo

"Mislim da je to sad već toliko blizu da se razilaze na dogovoru o bonusima. Ne mogu povjerovati da će nakon svega Modrić ipak ostati u Tottenhamu! Nema više natrag, to bi bilo apsurdno", istaknuo je najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer Marko Naletilić za Media servis.

No, vremena do kraja prijelaznog roka ima još na pretek, a radi se ipak o dvije tvrde pregovaračke strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo shvatiti da je kraj prijelaznog roka još uvijek daleko i upravo zbog toga predsjednik Tottenhama pokušava izvući što više", smatra Naletilić i nadodaje:

"Onog trenutka kada je Modrić počeo kontaktirati, da li s Mourinhom ili s nekim iz kluba, dobio je potrebnu mirnoću i strpljenje da izdrži do kraja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je menadžer sličan slučaj u kojem se našao prije nekoliko godina.

"Slično iskustvo, ali ne baš ovako teško, imao sam s Milošem Krasićem kada sam ga iz CSKA odvodio u Juventus. Dugo je trajalo, propadalo je dva puta, ali se na kraju sve dobro završilo. Krasić je odmah dobio podršku Juventusa i znao je da će ga čekati", prepričao je Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo