Modrić? 'Nema više natrag, to bi bilo apsurdno!'

Modrić ide u Real, Modrić ne ide u Real... Luka potpisuje sutra, Luka ipak otpao... hoće, neće, hoće, neće? Hoće li saga ikad završiti? Do kraja prijelaznog roka ostalo je još desetak dana.

19.8.2012.
9:45
VOYO logo

"Mislim da je to sad već toliko blizu da se razilaze na dogovoru o bonusima. Ne mogu povjerovati da će nakon svega Modrić ipak ostati u Tottenhamu! Nema više natrag, to bi bilo apsurdno", istaknuo je najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer Marko Naletilić za Media servis.

No, vremena do kraja prijelaznog roka ima još na pretek, a radi se ipak o dvije tvrde pregovaračke strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo shvatiti da je kraj prijelaznog roka još uvijek daleko i upravo zbog toga predsjednik Tottenhama pokušava izvući što više", smatra Naletilić i nadodaje:

"Onog trenutka kada je Modrić počeo kontaktirati, da li s Mourinhom ili s nekim iz kluba, dobio je potrebnu mirnoću i strpljenje da izdrži do kraja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je menadžer sličan slučaj u kojem se našao prije nekoliko godina.

"Slično iskustvo, ali ne baš ovako teško, imao sam s Milošem Krasićem kada sam ga iz CSKA odvodio u Juventus. Dugo je trajalo, propadalo je dva puta, ali se na kraju sve dobro završilo. Krasić je odmah dobio podršku Juventusa i znao je da će ga čekati", prepričao je Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo