'Ja bih uložio sve u Luku Modrića'

Bivši australski vratar Manchester Uniteda Mark Bosnich (41) savjetovao je svom nekadašnjem klubu da do kraja prijelaznog roka napravi sve kako bi doveo Luku Modrića u vlastite redove.

30.8.2013.
12:56
VOYO logo

Iako se u posljednje vrijeme intenzivnije u kontekst potencijalnog transfera na Old Trafford dovodi Nijemac Mesut Özil, Bosnich smatra da je za Crvene vragove hrvatski nogometni reprezentativac kvalitetnija opcija u veznoj liniji.

"Kreativni veznjak je prioritet za Manchester United već neko vrijeme. Ako Gareth Bale ode u Real Madrid, onda će se morati riješiti nekih igrača kako bi doveli financije u balans", rekao je Bosnich za Talksport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih uložio sve u Luku Modrića da sam na mjestu Manchester Uniteda. On je divan kreativni igrač, igrao je ranije u Premierligi i upravo je profil igrača kakvog trebaju, posebice u utakmicama Lige prvaka. To su utakmice u kojima trebate desetku, dodavača koji stoji dublje, tipa igrača koji može otključati najtvrđe obrane u završnoj trećini igrališta", zaključio je vratar koji se umirovio 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo