Pa neka nakon ovog Bayern dobro promisli o Mariju Mandžukiću

Drugi put ove sezone hrvatski je nogometaš Mario Mandžukić uvršten u najbolju momčad bundesligaškog kola, prema ocjenama i analizi uglednog magazina Kickera.

17.3.2014.
11:37
VOYO logo

Bayern je u 25. kolu na svojoj Allianz Areni svladao Bayer Leverkusen s 2:1, a Mandžukić je zabio prvi gol za Bavarce. To mu je 17. ligaški pogodak ove sezone, a s takvim učinkom drži prvo mjesto na ljestvici strijelaca.

Za subotnju je igru 27-godišnji napadač dobio ocjenu 2 (raspon od najbolje jedinice do najlošije šestice), jednako kao i Bastian Schweinsteiger, a obojica su uvrštena u momčad kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić, međutim, nije jedini hrvatski nogometaš koji je dobio visoku ocjenu u prošlom kolu. HSV je napokon odigrao dobru utakmicu, svladao je Nürnberg s 2:1, a među boljima su na terenu bila i dvojica naših reprezentativaca. Ivo Iličević je, kao i Mandžukić, za svoj nastup dobio dvojku, a Milan Badelj je ocijenjen s 2.5.

Ivica Olić i Ivan Perišić su u remiju Wolfsburga kod Braunschweiga ušli u igru tek pri kraju utakmice, pa su ostali bez ocjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/oMP-gq492H8

Karius (Mainz) - Diekmeier (HSV), Stranzl (Borussia M), Niedermeier (Stuttgart), Kolašinac (Schalke) - Schweinsteiger (Bayern), Calhanoglu (HSV), Firmino (Hoffenheim), Bittencourt (Hannover) - Mandžukić (Bayern), Huntelaar (Schalke)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo