Sjajni Mandžukić već dostigao legendu Bayerna!

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić u pet je uvodnih natjecateljskih nastupa za Bayern zabio šest golova, najmanje jednom na svakoj utakmici koju je igrao.

17.9.2012.
15:09
VOYO logo

Samo je jedan nogometaš u Bayernovoj povijesti, i to nekadašnji njemački reprezentativac Dieter Hoeneß, otvorio sezonu tako dobrim učinkom. I on je, od 8. do 28. kolovoza 1981. godine, skupio šest golova u pet nastupa na otvaranju sezone. Činjenica da je Mandžukiću to uspjelo kao novom igraču u svlačionici čini njegovo postignuće još impresivnijim. "Jednostavno uživam igrati sa svojim novim suigračima", izjavio je 26-godišnji Hrvat za Kicker, koji je u svom tiskanom izdanju o njemu donio naslov "Er trifft und trifft und trifft (On zabija, zabija i zabija!)":

http://www.youtube.com/embed/FlZOLmWqqXM Mandžin prvi gol za Bayern "Rekao sam već ranije, što se pogodaka tiče, da će biti kako bude. Dobro je dok traje. Kako za mene, tako i za momčad", ponovio je hrvatski reprezentativac. Otvorio je Mandžukić novu sezonu pogotkom protiv Borussije iz Dortmunda u dvoboju Superkupa, potom je novome drugoligašu Jahnu Regensburgu zabio dvaput u DFB-Pokalu, da bi potom po pogodak postizao u svakoj od Bayernovih pobjeda u trima prvim kolima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo