NEUMORNI HRVAT KRVARIO JE ZA JUVE: / Mario Mandžukić dobio konačno priznanje! Talijani se poklonili 'ratniku'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Čitatelji popularnog nogometnog navijačkog portala BiancoNero.com uvjerljivo su izabrali hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića u izboru za najkorisnijeg igrača sezone u dresu Stare dame.

29.5.2017.
9:10
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Hrvatski napadač osvojio je 44.9% glasova, a iza sebe je ostavio Higuaina (33%), legendarnog Buffona (10.2%) i Dybalu (6.5 %). Nekoliko glasova dobili su još samo Bonucci, Pjanić i Dani Alves.

Riječi koje govore sve

O tome koliko je Mandžukić bitan za igru Juventusa, najbolje svjedoče riječi bivšeg talijanskog braniča i komentatora Sky Sporta Danielea Adanija. Adani je usporedio Mandžinu ulogu s ulogom koju je imao Samuel Eto'o 2010. godine kada je Inter osvojio trostruku krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nije mogao ni zamisliti Mandžukića na lijevom krilu. Allegri je pokazao da je genijalan trener - jasno je da ima utjecaj na momčad, da uvijek traži pobjedu i bolji nogomet. Mislim da je nemoguće uspoređivati Mandžukića i Eto'oa, igrača koji je odigrao pet odličnih utakmica u Ligi prvaka. A i Mourinhov Inter je gubio bodove u prvenstvu i u posljednjem kolu osigurao naslov. Juventus je razbio sve", rekao je Adani čije riječi prenosi portal Ilbianconero.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio u dresu 'Stare dame'

Mandžukić je ove sezone oduševio požrtvovnošću u dresu Stare dame. Krvario je za momčad, igrao i ozlijeđen, bio je neumoran na lijevom krilu na kojem je postao Allegrijevo tajno oružje. Hrvat je u potpunosti prihvatio svoju novu ulogu u momčadi na lijevom krilu. Radio je pritisak na protivničke igrače, ubacivao se u napad i pomagao Higuainu i Dybali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžo je zaludio Talijane i navijače Juventusa koji su prepoznali sav trud koji je Hrvat dao za talijanskog prvaka i osvajača Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo