OGLAS

'To je sramota za Dinamo i Grad Zagreb'

'Igrači siroti moraju sve napraviti da bi privukli publiku na stadion, žao mi ih je jer oni nisu krivi što je Maksimir prazan. Niti njihove igre.

6.10.2012.
13:36
VOYO logo

Akcija 'Navijač od milijun kuna' zasad je dobila samo negativne reakcije. Najnovija umotvorina iz Maksimirske 128 kao da je osuđena na propast.

A na temu plaćanja navijača da bi napuniti tribine javile su se i dva bivša Dinamova igrača, koji su igrali Ligu prvaka pred ispunjenim stadionom. Bez nagradne igre. Čak su i osvajali bodove u tom natjecanju, a ne samo rušili negativne rekorde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači siroti moraju sve napraviti da bi privukli publiku na stadion, žao mi ih je jer oni nisu krivi što je Maksimir prazan. Niti njihove igre. Eto, to je moj komentar. Inače, kad se sjetim naših vremena iz devedesetih, to je neka sasvim druga dimenzija. Tada je taj klub bio pravi klub. Mi smo morali bježati uoči utakmica Lige prvaka u karantetnu izvan grada da bismo se sklonili od gužvi oko stadiona i navale na ulaznice, a oni sada moraju plaćati ljudima da bi ih netko došao gledati. Nažalost", rekao je Silvio Marić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Marića se nadovezao njegov kolega iz generacije, Edin Mujčin:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka akcija u kojoj netko ljudima daje novac je lijepa gesta, s obzirom na stanje u državi. No, nisam za to da igrači skupljaju i plaćaju, umjesto toga trebalo je ponuditi jeftinije ulaznice. Generalno, sramota je za grad Zagreb i Dinamo kao klub da ga nitko ne želi gledati u Ligi prvaka, kao i da je na susretima reprezentacije prazan stadion. Taj negativan ambijent pokazuje da je nešto trulo u našem sportu. Što, ne bih komentirao, neka na to pitanje odgovor daju kompetentniji ljudi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo