‘Čim je došla ponuda takvog kluba odmah sam pristao!’

Kijevski Dinamo u nedjelju je službeno potvrdio dolazak i osmog ovoljetnog pojačanja. U redove ukrajinske momčadi iz Villareala je stigao argentinski nogometaš Marco Ruben.

Po ispadanju Villareala iz Primere, Ruben je odlučio napustiti Žutu podmornicu, a najkonkretniji je bio kijevski Dinamo koji je za napadača isplatio oko 7 milijuna eura odštete. Argentinac je u redove Villareala stigao 2008. godine iz River Platea, a danas 25-godišnji centarfor u 31 nastupu prošle sezone u Primeri devet se puta upisao u strijelce.

“Kada je došla ponuda tako velikog kluba poput Dinama odmah sam pristao na transfer. Spreman sam pomoći svojim novim suigračima već protiv Arsenala iz Kijeva u idućoj utakmici”, izjavio je Ruben za uefa.com.

Dinamo je posljednju sezonu u nacionalnom prvenstvu okončao na drugom mjestu iza prvaka Šahtara, a nastup u Ligi prvaka započinju od 3. pretkola. Prije angažmana Marca Rubena momčad su ojačali Denis Bojko, Andre, Facundo Bertoglio, Andrej Voronkov, Andrij Bogdanov, Miguel Veloso, te hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr