MARCELO BROZOVIĆ ODLAZI IZ INTERA?! / Nerazzurri u rekordnom transferu doveli zvijezdu Portugala

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Portugalski veznjak Joao Mario (23), sada bivši član Sportinga iz Lisabona, karijeru će nastaviti u milanskom Interu.

28.8.2016.
16:25
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Vrijednost transfera je 45 milijuna eura s bonusima, a Inter je platio više samo za legendarnnog talijanskog napadača Christiana Bobu Vierija 1999. godine, kada je postavio rekord plativši Laziju oko 49 milijuna eura. Najveći je to izlazni transfer u povijesti Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polivalentan igrač

Joao Mario je prošao sve omladinske kategorije Sportinga, a 2012. postao je igrač prve momčadi lisabonskog kluba. Radi se o polivalentnom, iznimno talentiranom igraču kojeg se može koristiti u veznom redu i na desnom krilu. Lani je za Sporting u 45 nastupa upisao 7 golova i 12 asistencija, a upravo je Mario s Portugalom izbacio Hrvatsku u osmini finala Eura u Francuskoj (1-0 u 117. minuti dvoboja).

LUDNICA U MILANU: Chelsea stigao po Hrvata, oduševljeni navijači Intera dočekali novog Neymara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović i Mario vodili veliku bitku

Mario je bio jedan od najboljih i najvažijih igrača izbornika Fernanda Santosa na putu prema europskom tronu, a svojim dolaskom u Inter gura našeg Marcela Brozovića iz Intera koji bi ga sad mogao prodati kako bi namirio troškove kupnje Marija. Za Brozovića se ozbiljno zanima Arsenal i Chelsea. Zanimljivo, ali upravo je Mario vodio veliku bitku na sredini terena s našim Brozovićem u onoj tužnoj noći u Lensu za hrvatski nogomet i sve navijače Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario je lani za Sporting u 45 nastupa upisao 7 golova i 12 asistencija, a za Portugal je ostvario 18 nastupa. Nastupao je i za sve mlade portugalske selekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo