Apsolutni junak Reala dobio 'šamar' iz vlastitih redova

Nogometaši madridskog Reala obavili su bez ikakvih problema i posao u 15. kolu španjolske Primere, pa su tako na svom Santiago Bernabeu pobijedili Valladolid 4:0.

1.12.2013.
12:01
VOYO logo

Apsolutni junak utakmice bio je Velšanin Gareth Bale koji je postigao tri pogotka, a onaj četvrti je namjestio Benzemi. Time je na najbolji mogući način obavio ono što inače radi Cristiano Ronaldo, koji zbog ozljede nije igrao ove subote.

"Uvijek je zadovoljstvo zabiti, ali još je i veće zadovoljstvo zabiti hat-trick na Santiago Bernabeuu. Sve što sam očekivao se ostvarilo. Trebalo mi je vremena da se prilagodim nakon propuštanja predsezone, ali sve sam bolji. Jako sam sretan i navijači i klub su nevjerojatni", rekao je Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni internet-portal Goal.com tako je, sasvim logično, dodijelio Baleu savršenu ocjenu pet, dok je, pak, s trojkom ocijenio 90 odigranih minuta hrvatskog nogometaša Luke Modrića.

"Njegov je nastup bio uredan, a bio je jedan od razloga zašto je Real Madrid potpuno kontrolirao situaciju na sredini travnjaka", piše Goal.com o hrvatskom veznjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sjajna igra Garetha Balea nije toliko impresionirala i suigrača mu Marcela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možete uspoređivati Balea i Ronalda. Cristiano je iznad ostalih igrača i svi u momčadi to znaju. Međutim, Bale je sjajan igrač i na pravom je putu. Bale je sjajan, ali nije Ronaldo", rekao je Marcelo nakon susreta koji je Ronaldo propustio zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo