Velika dvojka prekrižena, ostao samo - Luka Modrić!

'U Real Madridu sve je jasno. Javi Martinez i David Silva su otpali, cilj je Luka Modrić', stoji na web-stranici uglednog španjolskog sportskog dnevnika Marce.

10.7.2012.
12:07
VOYO logo

Kako je otkriveno u programu emisije 'Futboleros' na Marca TV-u, Real je isključio mogućnost dovođenja Javija Martineza jer ne želi 'zaratiti' s Athletic Bilbaom, budući da baskijski klub ne želi pregovarati o transferu.

Dodaje se i kako ime Davida Silve nikad nije niti bilo službeno spomenuto u uredima Kraljevskog kluba kao ovoljetno pojačanje budući je ovaj sretan u Manchester Cityju i ne želi napustiti Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posve suprotno je s Modrićem. Čvrsta odluka da napusti Tottenham daje operaciji drugačiji oblik. Postoji i Hrvatova želja da potpiše za Real Madrid. Bio bi to ključni korak u njegovoj karijeri, uskoro će napuniti 27 godina (9. rujna) i u punoj je nogometnoj zrelosti", piše Marca.

Navodi se i kako Realov trener Jose Mourinho ne želi da Modrić u njegovoj momčadi igra na poziciji playmakera, već vjeruje da bi omaleni Hrvat bolje pristajao u defenzivni dio vezne linije u paru s Xabijem Alonsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je spreman za Modrića platiti do 35 milijuna eura, iako se spominje da Tottenham za igrača zahtijeva pet milijuna više.

Povodom brojnih medijskih nagađanja vezanih uz potencijalna pojačanja aktualnog španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku, Marca je lansirala anketu u kojoj je navijačima kluba ponudila da izraze svoje mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među devetoricom igrača ponuđenih na izbor čiteteljima bio je veznjak hrvatske reprezentacije Luka Modrić koji je na kraju zauzeo visoko treće mjesto s osvojenih 13.3% glasova (8571). U anketi u kojoj je u trenutku nastajanja teksta sudjelovalo više od 64.674 čitatelja uvjerljivo je trijumfirao veznjak Athletic Bilbaa Javi Martinez, kojeg bi navijači Kraljevskog kluba najradije željeli vidjeti u na Santiago Bernabeuu. Ispred Modrića ugurao se još tek napadač Manchester Cityja Sergio Agüero s 13.7% glasova. Iza Modrića ostali su Neymar (8%), Piszczek (5.8%), Ivanović (3.1%), Maicon (3%), Lucas Moura (2.9%) i najbolji premierligaški strijelac iz prošle sezone Robin van Persie (2.7%), za kojeg Realovi navijači očito smatraju da je nepotreban njihovom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo