Tužna legenda 'udarila' po Messiju: 'Nije pošteno, dobio je ono što nije zaslužio'

Argentinski nogometni velikan Diego Maradona čitavo je Svjetsko prvenstvo u Brazilu komentirao za program De Zurda na venezuelanskoj televiziji.

14.7.2014.
10:29
VOYO logo

Njemačka je slavila golom Marija Götzea duboko u produžetku i osvojila svoj četvrti naslov svjetskog prvaka, pa tako Argentincima posljednji naslov ostaje onaj iz 1986. kada su trijumfirali upravo predvođeni Maradonom.

"Žao mi je zbog moje zemlje. Götzeov gol zaista boli. Velika je tuga u mom srcu zbog poraza u finalu. Kada se sve zbroji mislim da je Argentina zaslužila bar penale. Njemačka je pobijedila zbog nesporazuma argentinske obrane", rekao je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije želio kritizirati igru Gauča Maradona nije propustio komentirati izbor Lionela Messija za najboljeg igrača turnira (Zlatna lopta).

"Messi? Dao bih mu nebesa kada bi bilo moguće. Ali nije pošteno kada dobije nagradu za nešto što nije zaslužio samo zbog nekog marketinškog plana", dodao je Mali zeleni za igrača koji je s četiri gola predvodio argentinske strijelce, ali nije zabio nijedan gol u nokaut-fazi natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Na kraju je Maradona dodao da mu nije bio jasan potez izbornika Alejandra Sabelle koji je zamijenio Ezequiela Lavezzija i uveo Sergija Agüera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razumijem zamjenu Lavezzija. Bio je fenomenalan na krilu. Kun Agüero nije imao isti učinak. On nije bio u turniru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo