MANDŽUKIĆEVO PROKLETSTVO SE NASTAVLJA: / 'Još jednom je izguran zbog veće zvijezde'

Image
Foto: AFP
27.7.2016.
9:52
AFP
VOYO logo

Higuain je u utorak i službenio postao član Juventusa koji je za njega platio 90 milijuna eura odštete Napoliju. Dolazak najboljeg prošlosezonskog strijelca Serije A vjerojatno će gurnuti Mandžukića (30) u drugi plan budući da je u klubu od ranije još jedan vrlo talentiran i učinkovit argentinski napadač - Paulo Dybala.

Image
TREĆI NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI: /

Higuain postao igrač Juventusa za 90 milijuna eura

Image
TREĆI NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI: /

Higuain postao igrač Juventusa za 90 milijuna eura

'Sigurno će pasti u hijerarhiji'

"S respektabilnim učinkom od 13 golova u 36 utakmica, Mandžukić je dokazao vrijednost unatoč tome što je dijelio minutažu s Alvarom Moratom i Simoneom Zazom. Sada ga čeka još jedan težak zadatak jer će dolaskom Higuaina sigurno pasti u hijerarhiji što bi ga moglo nagnati da razmotri druge opcije", piše Gazzetta i podsjeća da je Mandžukić već prošao slične situacije u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slična ga je sudbina pogodila u Bayernu i Atletico Madridu gdje su Robert Lewandowski i Antoine Griezmann preuzimali ključne uloge. Prije njih je Mandžukić bio središnja točka napada i uglavnom igrao dobro unatioč povremenim ozljedama. I nakon što je dokazao da je i više nego koristan, izguran je zbog većih zvijezda koje su zabijale s većom konstantom. Čini se da će se Mandžukićevo prokletstvo nastaviti i da će ga sličan scenarij proganjati do kraja karijere", dodaje Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bit će džoker s klupe'

Mandžukić je Bayern napustio 2014. kad je iz Borussije Dortmund došao Lewandowski, a potom je u Atleticu proveo samo jednu sezonu. Iako je Griezmann došao u istom prijelaznom roku, pokazao se učinkovitijim napadačem i većom zvijezdom.

Gazzetta u zaključku navodi da Mandžukićevi dani u Juventusu ne moraju biti odbrojani, ali morat će se pomiriti s ulogom džokera s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako će Dybala i Higuain imati prioritet, Juventus će igrati u više natjecanja i trener Massimiliano Allegri će morati rotirati sastav i imati kvalitetne zamjene na klupi", zaključuje se u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo