Mandžukićev trener ispalio 'biser' koji se neće svidjeti Realovim zvijezdama!

Diego Simeone, trener nogometaša Atletico Madrida, kluba čije boje brani Mario Mandžukić, izrekao je hvalospjeve na račun Lionela Messija istovremeno okrznuvši najveće zvijezde Real Madrida.

29.1.2015.
13:18
VOYO logo

Nakon ispadanja od Barcelone u četvrtfinalu Kupa kralja ukupnim rezultatom 4:2 Simeone je upitan o Messijevom doprinosu u trijumfu katalonskog kluba.

"Igrao sam i protiv Reala i Barçe i ne možete usporediti Cristiana s Messijevom Barçom. Messi je sam opasniji od Ronalda, Balea i Benzeme zajedno", rekao je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ironično, Simeone je hvalospjeve svom sunarodnjaku izrekao usprkos činjenici da se ovaj nije upisao u listu strijelaca u uzvratnom četvrtfinalnom ogledu koji je Barcelona na Vicente Calderonu dobila s 3:2, iako je sudjelovao kod dva postignuta gola.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2fv4qv

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simeoneovi komentari bez sumnje će nabrijati spomenute Realove zvijezde, a i cijelu momčad uoči madridskog derbija koji je na rasporedu 7. veljače. Bit će to ujedno Ronaldu i povratnička utakmica nakon kazne od dvije utakmice suspenzije zaslužene zbog agresivnog ispada u srazu protiv Cordobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo