Mandzukic se naljutio i pobjegao iz Munchena

Odluka Marija Mandzukica da se vrati u Hrvatsku i da ne bude prisutan na nedjeljnoj proslavi dvostruke krune u Munchenu nije se svidjela izvrsnom predsjedniku Bayerna Karl-Heinzu Rummeniggeu.

18.5.2014.
20:15
VOYO logo

Podsjetimo, trener Bayerna Pep Guardiola je prvog strijelca svoje momcadi izostavio iz kadra za subotnji finale Njemackog kupa u kojem su Bavarci nakon produzetka svladali Borussiju Dortmund sa 2:0. Cim je to saznao, Mandzukic je otisao u Hrvatsku, pa tako u nedjelju nije slavio sa suigracima naslove u Bundesligi i DFB-Pokalu.

"Njegova je odluka bila da otputuje doma uoci priprema reprezentacije. Malo mi je zao zbog toga, ali to se vise ne moze promijeniti. Mozda se to takoder uklapa u sve sto se dogadalo posljednjih tjedana", rekao je Rummenigge njemackim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnos izmedu hrvatskog nogometasa i Guardiole ocito je potpuno narusen, tako da vise ni Rummenigge ne iskljucuje mogucnost Mandzukiceva odlaska s Allianz Arene.

"Vidjet cemo, ne mogu sada predvidati kako ce to zavrsiti. Mandzukicev ugovor vrijedi jos dvije godine i ako zeli otici, mora nam se obratiti njegov agent. Vazno nam je da se igrac uklapa u Bayern i da postuje disciplinu. Ne zelim preuvelicati ovaj slucaj, rijesit cemo to u miru u sljedecih nekoliko tjedana", zakljucio je prvi covjek Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo