MANDŽUKIĆ ISPAO IZ KONKURENCIJE ZA PUSKASA: / Ovo su tri najljepša gola godine, izaberite svog favorita

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić ispao je iz utrke za nagradu Puskas za najljepši gol sezone.

9.10.2017.
16:46
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je, na temelju glasova navijača, skratila popis finalista s desetero na troje, a među njima nema Mandžukića. Hrvatski nogometaš je bio među kandidatima koje je izabrao stručni žiri, a bio je, dakako, nominiran za nezaboravne 'škarice' u finalu Lige prvaka u kojem je njegov Juventus poražen od Real Madrida (1-4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su, ipak, smatrali da postoje i ljepši golovi u prošloj sezoni tako da je Mandžukić ispao iz konkurencije. U utrci su i dalje Deyna Castellanos, Olivier Giroud i Oscarine Masuluke i za njih je moguće glasati sve do 23. listopada kada će na svečanosti u Londonu biti proglašen i pobjednik, kao i svi ostali dobitnici FIFA-inih nagrada The Best.

Deyna Castellanos je 18-godišnja venezuelanska nogometašica koja je za juniorsku reprezentzaciju svoje zemlje zabila s centra u utakmici protiv Kameruna na Svjetskom U-17 prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olivier Giroud je postigao pogodak 'škorpionom' nakon sjajne akcije Arsenala u premierligaškom okršaju protiv Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oscarine Masuluke, golman južnoafričke Baroke, zabio je 'škaricama' u posljednjoj minuti dvoboja protiv Orlando Piaretsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo