MANDŽUKIĆ I PJACA STIGLI U ZAGREB: / Hrvatsku metropolu trese rijetko viđena navijačka groznica

Image
Image

Nešto prije 17 sati momčadi Juventusa sletjela je čarterom u zagrebačku luku Pleso.

26.9.2016.
17:01
VOYO logo

Juve će sutra od 20 i 45 protiv Dinama na Maksimiru odigrati 2. kolo skupine H u Ligi prvaka. Momčad koju vodi Massimiliano Allegri na Maksimiru neće odraditi uobičajeni trening uoči utakmice, tek će 15 minuta prošetati po travnjaku.

ULAZNICA JOŠ IMA: Zanimanje je ogromno, ali ni veliki Juventus neće napuniti Maksimir

Privremeni Dinamov trener Željko Sopić u međuvremenu je odradio svoju press konferenciju pred utakmicu. Igrače Juventusa sačekala je skromna delegacija, prevoditelji, kombi i autobus. Zagrebačka publika sutra će uživo moći vidjeti Marija Mandžukića i Marka Pjacu, nogometaša koji je do ovog ljeta igrao za Dinamo iz kojeg je prešao u Juve za 23 milijuna eura, a ugovor je potpisan na pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjacin transfer je novi rekord po pitanju izlaznih transfera iz HNL-a. Vrijedi spomenuti kako se još ne zna hoće li Mandžukić započeti susret od prve minute. No, postoji mogućnost da zaigra u tandemu sa Higuainom. No, to vrijedi još pričekati vidjeti.

Inače, u Zagrebu vlada ogromno zanimanje za ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraćaju se Bad Blue Boysi

“Istok i zapad dolje rasprodani za ovaj susret te su u prodaju puštene ulaznice za zapad gore. Također, još ima ulaznica za sjever. Ukupno je prodano 18 tisuća ulaznica, potvrdili su u ponedjeljak iz Dinama.

Na Maksimir se vraćaju Bad Blue Boysi. Najžešći navijači Dinama proteklih godina nisu bili prisutni na Maksimiru zbog velikog broja zabrana, "crnih klupskih listi" i velike represije koju ova navijačka grupa osjeća, a ne zbog nikakvog bojkota, kako voli pisati dio hrvatskih medija. Onaj dio navijača, pak, koji je mogao ući na stadion, nije htio iz solidarnosti prema pripadnicima grupe koji nisu mogli biti prisutni na Maksimiru. Isto tako, očekuje se i dolazak između 1500 i 2000 Juventusovih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo