MANDZUKIC JE SEBICAN? / Trener javno prozvao sve osim jednog igraca

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandzukic u posljednje je vrijeme u nemilosti trenera Atletico Madrida Diega Simeonea.

9.3.2015.
20:41
VOYO logo

Posljednju Atleticovu utakmicu protiv Valencije Mandzukic je takoder zapoceo na klupi, a u 61. minuti je naposlijetku dobio priliku nakon ovacija gledatelja. No, zasluzio je zuti karton zbog kojeg ce propustiti sljedecu ligasku utakmicu protiv Espanyola koja se igra u subotu.

Mnogima je nakon utakmice protiv Valencije bilo nejasno zasto se Atleticov trener Diego Simeone odlucio u pocetnih 11 postaviti Torresa umjesto Mandzukica, a eto kako je to argentinski strateg objasnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Torres za razliku od ostalih igraca misli na ostatak momcadi. Protiv Valencije nam je davao igraca vise u sredini zbog svoje pokretljivosti. U nastavku sam uveo Mandzukica, a Turana postavio kao drugog napadaca jer smo zeljeli imati veci posjed lopte", objasnio je Simeone za spanjolske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije izravno prozvao Mandzukica, izmedu redaka se da iscitati da je Simeone mislio i na njega, buduci on i Torres igraju na istoj poziciji i bore se za udarnu postavu.

Simeone je jos nakon remija protiv Seville u proslom kolu (0:0) rekao da "nitko nije vazniji od momcadi", a Mandzukicu opet, cini se, preostaje da se nametne svojim zalaganjem i golovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa 12 golova drugi je najbolji Atleticov strijelac u Primeri iza Antoinea Griezmanna (14 golova), a ukupno ih je ove sezone u svim natjecanjima postigao 20, te je pet puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo