Mancini ispalio biser zbog kojeg pola grada čupa kosu!

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini iz tjedna u tjedan briljira svojim izjavama. Kada je njegov klub zaostajao za Unitedom osam bodova, rekao je da je prvenstvo gotovo.

23.4.2012.
10:26
VOYO logo

Sada kad je njegova momčad na samo tri boda pred njihov međusobni susret, do kraja je šokirao svoje navijače.

"Manchester United će vjerojatno postati prvak, pa i vi novinari ste pisali da je prvenstvo gotovo. Samo jedna momčad može osvojiti naslov. To nije u našim rukama, mi imamo tri boda manje. Kada smo igrali u siječnju u FA Cupu dali smo im poklon, ali u ponedjeljak (30. travnja, op.a.) će biti drugačije. Mislim da oni neće osjećati pritisak jer su na njega navikli svake godine. U istom trenutku mislim da mi nećemo osjećati pritisak jer se od nas ne očekuje da pobijedimo", rekao je Mancini i šokirao ponajviše navijače Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, City matematički ima sasvim realne šanse uzeti naslov. Do kraja sezone su još tri kola, a u sljedećem, 30. svibnja na Old Traffordu United i City igraju veliki gradski derbi - utakmicu odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi igraju promjenljivo, a u igri je devet bodova pa je Mancinijev defetizam i proglašavanje prvakom najvećeg suparnika postala tema ismijavanja na Otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo