Manchester United gubi i blamira se, a rusi sve rekorde u zaradi

Prema izvjescu s Njujorske burze, engleski nogometni gigant Manchester United je za godisnje razdoblje do 30. lipnja 2014 ostvario prihod od cak 522 milijuna eura.

16.9.2014.
9:19
VOYO logo

To su sjajne brojke za Manchester United i pravo pozitivno osvjezenje u situaciji u kojoj se trenutno nalaze. Naime, Manchester se trenutno nalazi na 14 mjestu prvenstvene ljestvice sa svega dva osvojena boda, prosle sezone su rano ispali iz Lige prvaka te osvojili sedmo mjesto u Premiershipu, a ove sezone su ostali bez europskih natjecanja. Medutim, to ocito nije nastetilo prihodima Uniteda.

Znaci, bez obzira na navedene lose rezultate, United je u odnosu na sezonu 2012/2013, kad je bio prvak Engleske, povecao prihod za cak 19 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/DPVbLMPMypc

"Dresovi i trenerke Manchester Uniteda potpuno se redizajniraju za svaku sezonu. Godisnje predstavljanje i pocetak prodaje novog dresa uvijek je zeljno iscekivan dan za globalnu zajednicu nasih sljedbenika. Rezultat toga je ogroman posao prodaje opreme kluba, u sklopu kojeg je sirom svijeta prodano oko pet milijuna sluzbenih suvenira Manchester Uniteda, ukljucujuci i oko dva milijuna dresova", pise u prospektu za Njujorsku burzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo