MANCHESTER CITY GAZI, PEP GUARDIOLA PRIJETI: / 'Ubio bih ih kada bi se to dogodilo'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Gotovo savršen start je nogometaša Manchester Cityja u aktualnoj sezoni.

20.11.2017.
18:24
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Čak osam bodova manje u odnosu na lidere ima gradski rival United na drugom mjestu, branitelj naslova Chelsea na trećem je udaljen devet bodova.

Sve to daje za pravo menadžeru Cityja Josepu Gaurdioli i njegovim igračima da uživaju u trenutku, no nikako i da se opuste, a upravo na to upozorio je španjolski stručnjak odgovorivši uz šalu na upit mogu li se njegovi igrači zanijeti u svemu ovome što se oko njih zbiva i skinuti 'nogu s gasa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvo se što neće dogoditi. Ubio bih ih", kazao je Guardiola čiju momčad u posljednje vrijeme mediji uspoređuju s onom koju je Arsene Wenger vodio do naslova bez ijednog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To se neće dogoditi jer sam ja njihov menadžer, u momčadima koje ja vodim nema padanja u trans od zadovoljstva. Može se dogoditi slabija igra, dogodit će se i porazi. Ali, pogledate li samo momčad, njihovu želju za posjedovanjem lopte i igrom... To se neće dogoditi.'

Gledano kroz sva natjecanja, City je trenutačno u nizu od šesnaest uzastopnih pobjeda. U engleskom prvenstvu razlika pogodaka iznosi im 40-7, a nova žrtva, barem se tako čini, bit će im novi prvoligaš Huddersfield u nedjeljnom ogledu. Sve djeluje spremno za produljenje niza i poboljšanje gol-razlike...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo