MAMIĆU SE NE SVIĐA OVO ŠTO VIDI: / U Maksimirskoj 128 upaljen znak za uzbunu! Stvarnost je surova

Image
Foto: Pixsell

Trener Dinama Ivajlo Petev najneučinkovitiji trener Dinama u posljednjih 10 godina, piše nogometni portal Goal.com.

23.11.2016.
12:38
Pixsell
VOYO logo

Spomenuti medij specijaliziran samo za nogomet ističe kako je Petev do sad vodio Dinamo u deset utakmica, te ima pet pobjeda, dva remija i tri poraza. Goal javlja i kako je bivši bugarski izbornik do sada napravio tek jedan ozbiljniji kiks (remi s Istrom) na klupi hrvatskog prvaka.

‘JA STVARNO NE ZNAM ŠTO JE OVO’: Dinamo ostao bez čak trojice igrača! U Osijek s problemima

Svi porazi stigli u Ligi prvaka

Sva tri poraza stigla su u Ligi prvaka od kvalitetnijih suparnika (dvaput Sevilla i jednom Lyon), dok je drugi remi ostvario tek po svom dolasku na klupu Modrih, u velikom derbiju s Hajdukom. Istina je surova, Dinamo se strašno muči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ALARM U MAKSIMIRSKOJ 128: Nakon novog kiksa Zdravko Mamić posjetio Peteva

Image
Image

Dinamo baš nigdje nije izgledao dobro

"Bez obzira igrali Modri u Sevilli, Zaprešiću ili Bjelovaru. Dinamo gotovo nigdje, baš ni na jednom gostovanju nije izgledao dobro. Bugarin je statistički najgori trener Dinama! Njegov je Dinamo u prvih deset nastupa dohvatio "samo" pet pobjeda, no još gore zvuči podatak da su Modri u tom razdoblju postigli samo osam golova!? A to je ipak razočaravajuće. I ozbiljan problem", daje do znanja Goal.com i naglašava kako je najveći problem današnjeg Dinama - realizacija.

Petevu stolica nije ugrožena, ali...

No, kako sad stvari stoje, Petevu stolica još nije ugrožena. Bugarin je miljenik bivšeg izvršnog predsjednika Dinama, sad samo "savjetnika", neformalnog vladara hrvatskog nogometa Zdravka Mamića, koji je nakon kiksa Modrih protiv Istre posjetio momčad u svlačionici i tješio ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Junior Fernandez i Angelo Henriquez

No, poznato je kako "strpljenje" baš i nije Mamićeva glavna vrlina, te se vrlo lako može dogoditi da "savjetniku" prekipi i svom ljubimcu pokaže palac dolje. Kako bilo, u Maksimirskoj 128 odavno je upaljen znak za uzbunu i zimski prijelazni rok čeka se kao "zeblo sunce". U Dinamu su pojačanja označena kao imperativ, jedini put prema spasu sezone u kojoj su inferiorni u odnosu na Rijeku koja igra šampionski nogomet.

Začarani modri krug

Koliko god Modri sinoć protiv Lyona odigrali dobru utakmicu, najbolju ove sezone u Ligi prvaka, što je ohrabrujuće za Dinamo, to nije nešto na čemu se živi. Zalog za budućnost? Možda, no sjetimo se kako je Dinamo hrabro odigrao i u porazu od Seville na Maksimiru, pa tu hrabrost i kvalitetu nije pokazao u narednim susretima u prvenstvu. Kao da se Modri vrte u začaranom krugu trenutnog, rezultatski "jalovog" bljeska i surove maksimirske stvarnosti u kojoj ne konkuriraju za naslov prvaka države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo