SAD SE SVE ZNA / Mamic otkrio kakva je situacija oko dovodenja Emira Spahica

15.5.2015.
17:37
VOYO logo

"Ceka nas po imenima najveci derbi hrvatskog nogometa. Nazalost, Hajduk trenutno nije u posebno kvalitetnom stanju, no bez obzira na to medusobne utakmice nose dozu nervoze, naboja i drugacije energije tako da moze otici u oba smjera. Vjerujem u kvalitetu i formu svoje momcadi, zelimo igrati dobro i ostvariti pobjedu koju silno zelimo", rekao je trener Dinama dan uoci utakmice pa dodao kako osim ozlijedenih Antolica i Muse odnosno suspendiranog Simunovica svi ostali konkuriraju za utakmicu.

Modri su osigurali naslov prvaka, a Hajduk se bori za trece mjesto, no Mamic ne podrzava tezu kako "rezultat nije bitan":

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih rekao da nije bitan rezultat, svaka utakmica je bitna, a posebno derbi. Igraci Hajduka ce se "bacati" na glavu, htjeti se pokazati na Maksimiru i odlicnom terenu te dokazati da 35 bodova razlike nije realno stanje. S druge strane, mi se zelimo potvrditi i jos jednom pokazati da smo najbolji tako da nas ceka zanimljiva utakmica. Svi znamo kakav je nogomet, ne zna se unaprijed tko ce dobiti i moze jedna momcad biti puno bolja, a izgubiti zbog puno razloga", izjavio je Mamic, koji se osvrnuo na negativne komentare i atmosferu koja, nazalost, cesto prati derbi.

"Sigurno da nivo na kojem ce se igrati derbi nije kakav svi mi zelimo, ali mislim da to nije nasa krivnja. Svi klubovi, pa i Hajduk, bi trebali teziti doci blize Dinamu, a ne da se mi spustamo. Svi skupa trebamo graditi odnose, biti konstruktivniji jer inace ne mozemo ici naprijed. Kod nas ima puno previse negative, a jako rijetko se promoviraju pozitivne stvari kojih, siguran sam, ima puno vise nego sto se cini prateci medije", zakljucio je Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener hrvatskog prvaka se osvrnuo i na moguci dolazak BiH kapetana Emira Spahica, a kazao je i kako je ta opcija sve manje realna.

"To je jos otvoreno, ali mislim da to nece tako biti jos dugo i da cemo brzo zatvoriti tu pricu kroz desetak dana. Ima dosta detalja, treba vidjeti kakva je situacija s njegovom suspenzijom, u kakvom je stanju jer ne trenira, pitanje financija, koliko godina, kakvo je njegovo razmisljanje i slicno. Izvrsni predsjednik je razgovarao s njim i opet ce, a mogu reci da on danas nije blize Dinamu nego kada ste me prosli put to pitali. S druge strane odlazak Ognjena Vukojevica je gotovo sigurna stvar jer ga ne vidim od sljedece sezone u Dinamu, a i on je izrazio zelju za promjenom sredine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi Dinama i Hajduka igra se u subotu, 16. svibnja, u 17 sati, a cijene ulaznica su vrlo prihvatljive - 10 kuna sjever, 20 kuna istok i 30 kuna zapad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo