Mamić u zadnji čas sve iznenadio, 'pola momčadi' molilo navijače

Iako je Zdravko Mamić najavio kako će točno u 12.30 sati izaći pred novinare uoči nastavka proljetnog dijela sezone, to se ipak nije dogodilo.

5.2.2014.
11:52
VOYO logo

Pred novinare je odmah sjeo Zoran Mamić i kao svoju dužnost najavio zaostali susret s Istrom koji se već u četvrtak igra na stadionu Aldo Drosina.

"Pripremali smo se jako dobro za nastavak prvenstva. U Puli nas čeka težak teren i želimo pobjedu. Nedostajat će nam ozlijeđeni Taravel i Fernandes, no bez obzira na to, želimo igrati brzo, atraktivno i disciplinirano", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je mikrofon uzeo Tomislav Svetina i opravdao nedolazak svog gazde.

"Zdravko je trebao doći, ali nije mogao zbog privatnih razloga", istaknuo je Svetina i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razlog ove pressice je da pozovemo sve naše navijače. Ovaj Dinamo može ponuditi jako puno, igramo na razini ove utakmice koju pamtimo iz prvog dijela sezone kada je Hajduk stradao s 5:0 u Zagrebu. Dođite u Maksimir na spektakularni nogomet jer ova nas situacija s navijačima jako boli. Svi navijači, ne samo BBB-i, nego svi navijači, dođite u Maksimir."

Riječ-dvije rekao je i Marko Kuže, sin jednog od najomiljenijih trenera BBB-a, Josipa Kužea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta sam kontaktirao s navijačima i sve sam prenio Upravi kluba. Najnovija vijest je da se za sljedeću utakmicu na Maksimiru otvara sjeverna tribina."

"Kao kapetan Dinama želim pozvati sve navijače na stadion, dođite na sjevernu tribinu. Navijači nam puno znače i u dobrim i u lošim trenucima", naglasio je Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kapetana pred novinare su izašli Leko, Antolić i Soudani koji su također preklinjali navijače da ih podrže u nastavku sezone.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo