MAMIĆ POLUDIO NA ZVIJEZDU: / 'To je neoprostivo, pa nismo u igraonici'

Image

Nakon pobjede nad Zagrebom u 22. kolu HNL-a 1:2, trener Dinama Zoran Mamić nije imao lijepe riječi za jednog od svojih najboljih igrača, alžirskog internacionalca Soudanija.

14.2.2016.
23:14
VOYO logo

Naime, Soudani je bio krivac za prvi gol na utakmici koji je primio Dinamo. Bevab mu je uzeo loptu na polovici Modrih, a potom i ubacio na drugu stranu gdje je Jurilj vratio u sredinu, a Medić iz blizine zabio.

"Neoprostivo je na taj način ostati bez lopte za vodstvo protivnika, neoprostivo i nedopustivo, pa nismo u igraonici, ovo je ozbiljan posao", kazao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bodovi idu u Maksimir

Ipak, unatoč pogrešci Soudanija, bodovi su ono što se pamti.

Image
Image

"Čestitke momčadi na pobjedi na izuzetno teškom terenu. Bili smo u zaostatku, u drugom poluvremenu je momčad jako dobro reagirala i vratili se što je bilo još teže na ovakvom terenu i velike čestitke momčadi", kazao je Mamić, pišu klupske stranice Dinama, i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nahvalio Pjacu i Šovšića

"Uz sav respekt i pohvale Zagrebu, suvisle akcije momčadi koja dominira i želi igru na ovom terenu gdje je lutrija kako će lopta odskočiti ili stati su bile gotovo nemoguće. Nama je ovo već druga utakmica zaredom u ovakvim uvjetima i nadam se da toga više neće biti".

Dinamo je puno bolje igrao u nastavku utakmice za što je trener pohvalio dva igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato smo i napravili dvije izmjene u poluvremenu. Velika pohvala ide Pjaci i Šovšiću koji su ušli u utakmicu i bili jako dobri te mogu samo poželjeti da tako nastave dalje" kaže trener pa ponovno ističe realizaciju kao problem:

"Na početku smo solidno krenuli i kombinirali, ali nismo realizirali prilike što nam se često događa u zadnje vrijeme. Zadnje dvije utakmice smo imali desetak prilika jedan na jedan tako da ćemo na tome morati poraditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo