MAMIC O SVOM KAPETANU S KOJIM SE NAVODNO SUKOBIO / 'Kritiku je shvatio ozbiljno'

Dinamo je u 32. kolu domaceg prvenstva slavio u Splitu protiv istoimenog domacina s 1:5, i tako teoretski potvrdio deseti uzastopni naslov prvaka.

2.5.2015.
21:29
VOYO logo

"Prvo bih htio cestitati svojim igracima koji su pruzili jednu odlicnu predstavu. Mi imamo srecu sto raspolazemo s velikim brojem igraca. Medutim, odigrati ovakvu utakmicu u Splitu zaista zasluzuje cestitke", poceo je svoj slavljenicki govor mladi Mamic.

Dinamo je protiv Splita odigrao svoju mozda i najbolju prvenstvenu utakmicu ove sezone. Svi igraci Modrih bili su na visini zadatka, a posebno se istaknuo Angelo Henriquez koji je postigao hat-trick. No, Mamic je istaknuo jednog drugog igraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nasi ofenzivni igraci su bili odlicni. Posebno bih istaknuo Ademija koji je uzeo neobrojeno puno lopti", nahvalio je Mamic svog kapetana.

U hrvatskim medijima proteklog tjedna pisalo se o verbalnom sukobu u svlacionici izmedu Zorana Mamica i Ademija. Naime, Ademi je u utorak protiv Osijeka zamijenjen vec u 31. minuti zbog nepristojnog ponasanja prema glavnom sucu Duji Strukanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u svlacionici na poluvremenu je, navodno, doslo i do velikog verbalnog okrsaja u kojem su pale i ruzne rijeci. Odmah slijedeci dan prije treninga Mamic je obavio razgovor s Ademijem, i dvojac je rijesio stvar. Poslije je kapetan objasnio kako nikakvih ruznih rijeci nije bilo u svlacionici, niti da je bacio dres Dinama.

"Ademi je na jednu kritiku pokazao odlicnu predstavu. Kup? Finale Kupa protiv Splita biti ce sasvim neka druga utakmica. Mi u Maksimiru 20. svibnja idemo po duplu krunu", objasnio je Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Splita Zoran Vulic mogao je samo cestitati prvacima Hrvatske za sezonu 2014/2015.

"Prvo bih htio cestitati Dinamu na sjajnoj predstavi. Mi se sada okrecemo Korprivnici i srazu sa Slaven Belupom, protiv kojeg cemo htjeti osvojiti izgubljene bodove u ovoj utakmici. Losa stvar u svemu ovome je mali broj igraca za rotaciju. To nas prati kroz cijelu sezonu. Sto vise reci, Dinamo je bio bolji. Ali, finale Kupa ce biti nesto sasvim drugo. I drugi naboj, i sve ostalo", jasan je Vulic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo