Mamić ludi zbog milijunskog propusta Dinama!

Svoj poznati monolog održao je nakon subotnje utakmice Splita i Dinama na Parku mladeži i Zdravko Mamić.

1.11.2014.
19:31
VOYO logo

Mamić je prvo prosuo svu silu komplimenata na račun mladog Splitovog ofenzivnog veznjaka Marka Roga.

"Rog je čudesan igrač, njime sam impresioniran. Dugo se u hrvatskom nogometu nije pojavio takav talent. Ne znam što su radili ovi moji što ih plaćam, a nisu vidjeli Roga. Da mogu kupio bih ga ujutro, ali ljudi iz Splita su lukavi. Saslušali su me sve što sam im rekao u poluvremenu, ali neće ni da razgovaraju o tome. Sa njima imam loša iskustva jer sam bio spreman dati pet milijuna eura za Rebića pa su me odbili. S Rebićem su braća Žužul napravili odličan posao, a mogli bi to ponoviti i sa Rogom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećanje o deset Dinamovih naslova prvaka sve je bliže ostvarenju.

"Naš prvi cilj je hrvatska Decima, da uđemo u povijest. Izazov mi je da u sljedećih 10 godina budem jednako uspješan, kada bih znao da će se to dogoditi, ostavio bih se nogometa. Dinamo mora postati konkurentniji u Europi, za to nam treba jači Hajduk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić već godinama ne skriva da je on gazda hrvatskog nogometa, pa je tako ponovno najavio i dolazak hrvatske reprezentacije u Split.

"Ne postoji nitko u HNS-u tko je protiv toga da Hrvatska igra u Splitu. Nitko u Zagrebu ne razmišlja o Hajduku. Ja ne spavam zbog Rijeke, sada neću spavati zbog ovog sjajnog Marka Roga. To je moja briga. Neka navijači i Torcida sjednu za stol i kažu da žele Hrvatsku u Splitu, mi ćemo doći. Dokazat ću vam da sam najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa, borit ću se rukama i nogama da reprezentacija dođe na najljepši hrvatski stadion. Ovdje je publika čudesna, ali navijači ne mogu reketirati klubove. Nije Mamić 317 puta kažnjen od strane UEFA-e, Hajduk je valjda 1000 puta kažnjen od HNS-a zbog navijača. Meni ne pada na pamet raditi ono što radi Brbić i društvo. Nema institucije kojoj se nisu obratili da bi prokazali hrvatski nogomet. Neka se maknu iz Hajduka jer nisu sposobni, onda treba sjesti za stol i dogovoriti se za dobrobit našeg nogometa", otkrio je Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo