Mamic ljut: 'Bio je cisti penal! Ne mogu objasniti sto su svirali kod ponistenog gola!'

Dinamo je ipak popravio dojam u zadnjeg kolu Europske lige.

11.12.2014.
22:26
VOYO logo

"Veliki dio utakmice bili smo bolji i zasluzili smo pobjedu. Zao mi je da nismo bili na ovom nivou u zadnjim utakmicama, da jesmo, sada bi se ovdje slavilo. Ali, sto je tu je, ipak smo zavrsili europsku skupinu sa sest bodova, osvojili smo veci koeficijent nego sto gubimo, dakle, u plusu smo. Opcenito, zavrsiti europsku sezonu pobjedom jako je lijepo", izjavio je Dinamov treer za Sportske novosti.

Junak veceri bio je Marko Pjaca koji se Europi predstavio s tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjaca je odigrao odlicnu utakmicu, on je strasan potencijal i kad radi stvari koje treba raditi, onda to i pokazuje. Jos kad ispravi nedostatke bit ce pravi. Vjerujem da ce u glavi prelomiti neke stvari i da ce ici u smjeru u kojem treba ici".

Unatoc pobjedi, tri primljena gola pokazala su ponovno svu slabost Dinamove obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Celtic je napravio jednu sansu i kad nas je izigrao kod treceg gola... Ma, mislim da nije bio prekrsaj kod prvog gola, ne mogu objasniti sto su svirali kod Soudanijeva ponistenog gola. I bio je cisti penal nad Pintom! Ne znam, bilo je puno cudnih odluka, ali dobro...", izjavio je Mamic.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ccmww

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na propusnost u obrani zalio se nakon utakmice i trener gostiju Ronny Deila.

"Losa partija, nismo dali 100 posto. Nije bilo agresije, razocaran sam, ali zabili smo tri gola, to je jedino pozitivno. Ipak, Cetiri gola u nasoj mrezi su previse, obrana je bila propusna. Nadam se da ce biti bolje, moramo bolje na proljece. Individualno smo lose igrali u obani, u sredini terena bilo je previse gresaka, nismo bili kompaktni. Moramo biti puno bolji i bit cemo, nedostajali su nam i neki vazmni igraci. Ne bojim se za buducnost. Mogli smo i poijediti, nismo iskoristili neke prilike", izjavio je Norvezanin na privremenom radu u Skotskoj i zakljucio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo ima puno dobrih igraca, posebice mladih i ne bih nikoga posebno izdvajao. Oni su jaki kao momcad, dojmili su me se. Taj nacin na koji odgajaju mlade igrace, to je nesto iz cega mozemo puno nauciti".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo