MAJSTORIJA HRVATA ZA PLJESAK: / Evo zašto europski velikan toliko želi Nikolu Kalinića

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Nikola Kalinić zabio je gol u prijateljskoj utakmici svoje Fiorentine i njemačkog Wolfsburga.

6.8.2017.
18:33
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije, kojeg povezuju s Milanom, u nedjelju je postigao pogodak prvi gol za Viole, a nakon toga i namjetio drugi. Fiorentina je na kraju pobijedila Wolfsburg s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić izašao u 60. minuti

Hrvatski napadač je igrao do 60. minute, dok je također Ante Rebić nastupio nakon što je u igru ušao u 62. minuti. Kad smo kod Kalinića, talijanski mediji već tjednima sele Vatrenog u Milan. Gazzeta dello Sport prije 6 dana pisala je, a Footbal Italia prenijela, kako su Kalinić i Fiorentina dogovorili su uvjete prelaska

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SAGA OKO VATRENOG KONAČNO JE - GOTOVA! /

Nikola Kalinić seli u redove europskog velikana

Image
SAGA OKO VATRENOG KONAČNO JE - GOTOVA! /

Nikola Kalinić seli u redove europskog velikana

Isto tako, Sky Sports je 1. kolovoza pisao i da je Fiorentina odlučna zadržati ga. Zbog toga su se, prema izvještavanju Sky Sportsa, u Milanu okrenuli drugim metama, a novinar Sky Sportsa Angelo Mangiante objavio je u utorak navečer da je Milan jako blizu dogovora s Diegom Costom. Izvršni direktor talijanskog velikana Marco Fassone priznao je da je Vatreni meta Milana, a sam je igrač javno poručio da želi napustiti Firenzu i prijeći na San Siro.

Kranjčar zbog ozljede nije igrao za Rangers

U Škotskoj, Kranjčar zbog ozlijede kuka nije igrao u pobjedi Rangers. U njemačkoj drugoj ligi, kao i u prvom kolu prošlog vikenda, na klupi je cijeli susret ostao Davor Lovren u pobijedi njegove Fortune (2-0) nad Erzgebirgeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DUJE ĆALETA - CAR ZABIO, SRNA ASISTIRAO: Uzbudljivo je bilo diljem Europe

Belgijski Gent ponovno je izgubio, a niti na klupi nisu bili bivši hajdukovci Lovre Kalinić i Franko Andrijašević, najbolji nogometaš HNL-a za sezonu 2015./2016. i 2016./2017, koje je svoje dosadašnje najveće uspjehe ostvario u dresu hrvatskog prvaka Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gent je izgubio na domaćem terenu od Antwerpa 1-0, dok su u prvom kolu prvenstva izgubili vani 3-2 od St. Truidena. Glasgow Rangersi su škotsko prvenstvo otvorili pobijedom (2-1) nad Motherwellom u gostima, ali za njih nije nastupio Niko Kranjčar koji susret propustio zbog ozlijede kuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač je odveo svoj Eintracht do pobijede protiv FSV Frankfurta u gradskom 'derbiju'. Kovačevi izabranici su slavili s 5:2.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo