MA, KAKAV RONALDO: / "Modrić je ključni igrač Real Madrida"

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometaš Luka Modrić velik je dio prošle sezone bio ozlijeđen i tek su tada mnogi shvatili koliko je bitan za igru Real Madrida i koliko je momčad oslabljena bez njega.

30.7.2015.
19:45
AFP
VOYO logo

Da je Modrić jedan od glavnih Realovih igrača danas se slažu mnogi stručnjaci. Neki, međutim, idu korak dalje i stavljaju ga čak i ispred prve zvijezde kluba i trostrukog osvajača Zlatne lopte Cristiana Ronalda. Jedan od takvih je Modrićev bivši suigrač iz Tottenhama Rafael van der Vaart. Nizozemac je prije nekoliko tjedana prešao iz HSV-a u Betis, a u intervjuu za AS dotaknuo se i hrvatskog veznjaka.

"Nikad ne gubi loptu"

"Modrić? Luka je sada ključni igrač Real Madrida. Ne zabija puno golova, niti ima puno asistencija, ali nikad ne gubi loptu", kratak je i jasan bio Van der Vaart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je, inače, u četvrtak sa suigračima osvojio kineski dio pripremnog turnira International Champions Cup. Real je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladao Milan nakon što je osnovni dio utakmice završio 0:0. Modrić je odigrao prvih 45 minuta, a nakon dvoboja je kratko poručio:

"Uživali smo u šest prekrasnih dana u Kini. Sretni smo što smo osvojili naslov i zahvaljujemo kineskim navijačima na podršci. Nadamo se skorom povratku ovamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo