LUKA POSLAO JASNU PORUKU: / 'Svi nas žele srušiti, morat ćemo biti bolji nego dosad ako želimo do kraja'

Image
Foto: AFP

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nije uspio s Real Madridom svladati svoj nekadašnji klub Tottenham u trećem kolu skupine H Lige prvaka.

18.10.2017.
10:24
AFP
VOYO logo

Modrić je odigrao solidnu utakmicu iako mu nije bilo lako nositi se s Harryjem Winksom koji ga je pratio u stopu i sjajno čuvao.

Image
VELIKA BITKA KAPETANA VATRENIH I MLADE ZVIJEZDE SPURSA: /

'Harry Winks probudio se ujutro s Lukom Modrićem u džepu'

Image
VELIKA BITKA KAPETANA VATRENIH I MLADE ZVIJEZDE SPURSA: /

'Harry Winks probudio se ujutro s Lukom Modrićem u džepu'

'Uživao sam u svakom trenutku u Tottenhamu'

"Utakmica je bila izjednačena, u nekim smo dijelovima mi bili bolji, u drugima je bio Tottenham. Za neutralne promatrače je to bila dobra utakmica za gledanje, a na koncu je rezultat pošten", istaknuo je hrvatski veznjak nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, još mu je jednom sletjelo pitanje o godinama provedenim u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno sam puta rekao, Tottenham je bio iznimno važan za moj razvoj, u tom sam klubu značajno napredovao kao igrač, proveo sam tamo četiri sjajne sezone, uživao u svakom trenutku. Kad god se prisjetim Tottenhama, to su prekrasne uspomene", rekao je Luka i osvrnuo se na današnji Tottenham i njegove izglede u borbi za vrh Premier lige i Lige prvaka.

"U ovoj je utakmici Tottenham dokazao da je vrlo dobra i konkurentna momčad, nadam se da će, zajedno s nama, proći u drugi krug. Pokazao je puno kvalitete, u dobroj je poziciji i samo treba nastaviti tako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želimo zadržati standard'

Real Madrid je ove godine postao prva momčad koja je obranila naslov otkad je Liga prvaka zamijenila Kup prvaka. Imaju li Madriđani snage da se zadrže na vrhu i treću uzastopnu sezonu?

"Želimo zadržati standard koji smo postavili posljednje dvije sezone. Nije lako jer nas sada svi žele srušiti i daju više protiv nas. Svima je veliko uzbuđenje igrati protiv nas i pobijediti nas i zato moramo biti još bolji nego dosad ako želimo do kraja", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo